BÉTA verzió
OMSI-Empire

Frissült az oldal!

OMSIEmpire
2019.04.11 21:00

Kedves OMSI-Empire tagok!

Még az év elején jelentettük be, hogy weboldalunk hamarosan frissülni fog. Ez a frissítés sajnos idő hiányában elhúzódott, azonban nem szerettünk volna tovább várakoztatni titeket.
Íme hát, az új weboldal!

Előre fontos megjegyezni, hogy még rengeteg tervünk van, amit nem valósítottunk meg. Ezek frissítések formájában fognak bekerülni az elkövetkezendő hetekben.
Jelenleg az oldal BÉTA státuszban van, ami azt jelenti, hogy előfordulhatnak hibák. Kérjük, ha ilyennel találkoztok, írjátok meg a webmester@omsi-empire.hu emailcímre, vagy Facebook üzenetben! Fontos, hogy részletesen írjátok le a problémát, hogy reprodukálni lehessen, ugyanis csak így lehet javítani.

Felhasználók regisztrálására került lehetőség. Kérjük, hogy olyan nevet válasszatok, ami nem sérti senki jogait és becsületét, és kultúrált, politikától mentes legyen.
Fontos, hogy valós emailcímeket adjatok meg, mivel ezzel tudjátok aktiválni a felhasználótokat, illetve ha elfelejtitek a jelszavatok, ide küldünk generáló linket!
Bejelentkezés után lehetőségetek van profilképet feltölteni, valamint bemutatkozást hozzáadni a profilotokhoz. Arra kérünk titeket, hogy ezeket is kultúrált formában tegyétek (azaz ne legyenek hatalmas méretű / politikai / törvény által tiltott / pornográf tartalmúak).

Két felhasználó egymás között privát beszélgetést tud folytatni, amit a többi felhasználó nem láthat. Amennyiben fenyegető / zaklató üzenetet kap valaki, azt jelentheti az adminisztrátoroknak. Ilyenkor a piros Jelentés gombra kell kattintani, majd egy rövid indokot megadni.

A hozzászólás rendszere is megváltozott, a korábbi Facebookos hozzászólás helyett mostmár az OE közösségen belüli felhasználótokkal tudtok hozzászólni.
Itt is kultúrált hangnemet kérünk, ellenkező esetben törlés / kitiltás jár az illetőnek.

Reméljük, örömmel fogjátok használni az új weboldalt, és kíváncsian várjátok a frissítéseket! ;)

Jó böngészést kíván,
Az OMSI-Empire csapata

A hírre eddig nem érkezett hozzászólás

Hozzászólnál a beszélgetéshez? Írd ide a hozzászólásodat, amit mindenki láthat! (max: 300)

OMSI-Empire

© 2017 - 2019

Mai látogatók száma: 70
Jelenleg online (5 perc):
+ 3 vendég